Потребителски кредит

credit
Потребителски кредити с ясни условия.
Финансова свобода на клик разстояние.
Лева
Месец(а)
0 Месечна вноска
Обща сума за плащане
0 Лева
ГПР
0 %
Такса разглеждане
0 %
Лихва
0 %
Посочените по-горе стойности са примерни. Актуалната оферта може да бъде различна като същата зависи от датата на отпускане и падежната дата на кредита. Продуктите на ЮтеКредит са с ясни условия и клиентите заплащат единствено сумите на параметрите, посочени в договора и отразени в примера по-долу. Максималният ГПР може да достигне 65.60%. а срокът за погасяване на кредита варира от минимум 3 до максимум 24 месеца. Представителен пример: кредит от 1000 лева, за срок от 6 месеца: лихва 0%, и такса за разглеждане 12.2%, месечна вноска от 187.01 лева и обща сума за плащане 1122.01 лева. Годишният процент на разходите (ГПР) за посочения пример е 49.97%.
Заявление за кандидатстване

Моля, попълнете всички задължителни полета

Грешно въведено ЕГН, моля проверете дали правилно сте изписали вашето ЕГН

Грешно изписан мобилен телефон, моля проверете дали правилно сте изписали мобилния номер

Invalid birthdate

Мобилно приложение Myiute

Управлявай финансите си по всяко време.

  • Където и да си.
  • Онлайн 24/7.
  • От комфорта на дома.
  • Най-добри оферти на iute са в Myiute.

Вземи първи заем с 0% лихва!

Представителен пример: кредит от iute на стойност 600 лв., с месечна вноска 300 лв. за срок от 2 месеца, размер на лихвата 0% и такса разглеждане 0% . Общата сума за плащане е 600 лв., а годишният процент на разходите (ГПР) за посочения пример е 0%.

 

„ЮтеКредит България“ ЕООД е регистрирана финансова институция от Българската Народна Банка с ЕИК 205559807, със седалище и адрес на управление: гр. София 1505, община Столична, район „Оборище“, ул. „Черковна“ № 38.